• Samen lezen is samen groeien!
  • Booktalks: Maandag om 20:30u via Zoom
Inspiratie
De beste nummers voor tijdens een relatiebreuk | 𝘐𝘯𝘻π˜ͺ𝘀𝘩𝘡𝘦𝘯 𝘷𝘒𝘯𝘢π˜ͺ𝘡 π˜™π˜Άπ˜­π˜¦ 7 𝘷𝘒𝘯 8 π˜™π˜Άπ˜­π˜¦π˜΄ 𝘰𝘧 π˜“π˜°π˜·π˜¦

De beste nummers voor tijdens een relatiebreuk | 𝘐𝘯𝘻π˜ͺ𝘀𝘩𝘡𝘦𝘯 𝘷𝘒𝘯𝘢π˜ͺ𝘡 π˜™π˜Άπ˜­π˜¦ 7 𝘷𝘒𝘯 8 π˜™π˜Άπ˜­π˜¦π˜΄ 𝘰𝘧 π˜“π˜°π˜·π˜¦

In deze video bespreken we de beste liedjes die je kunt beluisteren tijdens een relatiebreuk. Van emotionele ballads tot krachtige breakup-anthems, we hebben ze allemaal. Of je nu door een hartverscheurende scheiding gaat of gewoon wat troost nodig hebt, deze liedjes zullen je helpen om je emoties te verwerken en door te gaan.

Vergeet ook niet om Rule 7 uit het groeiboek “8 Rules of Love” te onthouden: “Leef en laat leven. Je kunt niet iemand dwingen om van je te houden of bij je te blijven, en het is niet jouw verantwoordelijkheid om iemand anders te redden.

Bekijk nu de video en laat ons weten welke nummers jou door moeilijke tijden hebben geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *