• Samen lezen is samen groeien!
  • Booktalks: Maandag om 20:30u via Zoom
Webinars & Trainingen
Kick-off en online workshop: Communiceren met ‘idioten’.

Kick-off en online workshop: Communiceren met ‘idioten’.

Hoe communiceer jij met idioten? 😉

Elke dag komen we verschillende persoonlijkheden tegen. Met sommigen hebben we meteen een klik, terwijl we voor anderen opzoek gaan naar wat behang en een flinke pot lijm af andere manieren om de kloof te overbruggen.

Maar in plaats van naar behang en lijm te grijpen (wat meestal niet binnen handbereik is), is het beter om te leren begrijpen waarom jullie elkaar niet liggen en hoe je toch effectief kunt communiceren.

Dompel jezelf onder in een interactieve webinar o.l.v. Josuel Rogers (@josuelurogers) die je inzichten geeft in de verschillende aspecten die bepalen hoe je in contact komt met anderen. Ontdek jouw communicatiestijl en leer hoe deze jouw interacties beïnvloedt. Bovendien krijg je praktische tips om de communicatiekloof te overbruggen.

Kortom, krijg alles wat je nodig hebt om ‘idioot’-proof te worden en succesvol te communiceren, zelfs met de meest uitdagende individuen.

Ben je klaar om je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in voor deze inspirerende online workshop geïnspireerd op het groeiboek van de maand “Omringd door idioten”. Laat deze kans niet voorbijgaan!

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗝𝗼𝘀𝘂𝗲𝗹:
Josuël Rogers, de communicatie katalysator is life & executive coach, trainer, spreker en podcasthost.

Hij is iemand die waarde hecht aan interpersoonlijke relaties en zijn passie ligt in het helpen van anderen om hun beste zelf te worden. Hij zijn analytische vaardigheden en creativiteit om anderen te helpen hun uitdagingen te overwinnen.

Josuel is van mening dat de kwaliteit van je leven mede bepaalt wordt door de kwaliteit van je communicatie met anderen en met jezelf. Dit is één van de redenen dat hem dreef om zich in NLP en DISC te certificeren.