• Samen lezen is samen groeien!
  • Booktalks: Maandag om 20:30u via Zoom
Groeiboek van de maand
Groeiboek augustus 2023: Toxic Positivity

Groeiboek augustus 2023: Toxic Positivity

Het groeiboek van augustus 2023 is: Toxic Positivity van Whitney Goodman.

Whitney Goodman – Toxic Positivity

Ontdek de schaduwzijde van een altijd lachende maatschappij in ‘Toxic Positivity’ van Whitney Goodman. Dit indringende boek biedt een verhelderende kijk op de gevaren van oppervlakkige positiviteit en moedigt lezers aan om authentiek te zijn in een wereld die vaak liever wegkijkt.

Bestel dit boek:
– Toxic Positivity (Eng)
– Giftige Positiviteit (NL)Booktalks & werkboek:

De online booktalk is op maandag 28 augustus 2023 om 20:30u. Meld je aan om deel te nemen.

Memberpage:
De Zoomlinks vind je op de memberpage. Na aanmelding krijg je het wachtwoord van deze bonuspagina met o.a. het werkboek.


Over het boek

Toxic Positivity – Whitney Goodman

Verken de donkere kant van een maatschappij die altijd een glimlach verwacht in het boek ‘Toxic Positivity’ van Whitney Goodman.

Met een onthullende blik op de gevaren van oppervlakkige positiviteit, moedigt Goodman lezers aan om authentiek te zijn in een wereld die vaak liever wegkijkt. Met diepgaande inzichten, persoonlijke ervaringen en praktische adviezen daagt ze de heersende cultuur van geforceerde positiviteit uit en opent ze de weg naar emotionele welzijn en zelfacceptatie.

Whitney Goodman, de auteur van ‘Toxic Positivity’, is een gerespecteerde therapeut en sociale media-influencer die bekend staat om haar eerlijke en openhartige benadering van mentale gezondheid. Met haar diepgaande kennis van menselijk gedrag en haar persoonlijke ervaringen als inspiratie, biedt ze een krachtig perspectief op de schadelijke effecten van het onderdrukken van negatieve emoties. Goodman reikt de lezer tools en inzichten aan om een gebalanceerde benadering van emoties te omarmen en een gezonde relatie met zichzelf en anderen op te bouwen.

‘Toxic Positivity‘ is een essentieel boek voor iedereen die worstelt met de druk om altijd positief te zijn. Het opent de ogen voor de destructieve impact van het verbergen van negatieve gevoelens en biedt een pad naar een meer authentiek en vervuld leven. Met Whitney Goodman als gids zul je ontdekken hoe je de kracht van negatieve emoties kunt omarmen, veerkracht kunt opbouwen en uiteindelijk een gezondere en meer gebalanceerde emotionele welzijn kunt bereiken.

Bestel dit boek:
– Toxic Positivity (Eng)
– Giftige Positiviteit (NL)

Bestel dit boek.

– Toxic Positivity (Eng)
– Giftige Positiviteit (NL)


Over de auteur

Whitney Goodman is een eerlijkheidslievende psychotherapeut en auteur, bekend van het populaire Instagram-account @sitwithwhit. Ze heeft het boek “Toxic Positivity” geschreven en haar missie is om authenticiteit en emotionele expressie te bevorderen voor een vervuld leven.

Gevestigd in Florida, deelt ze haar wijsheid in haar column voor Psychology Today en is ze geprezen in invloedrijke publicaties zoals The New York Times en Teen Vogue, waarbij ze anderen blijft inspireren op hun weg naar geestelijk welzijn en oprecht geluk. Met haar expertise en online aanwezigheid blijft Whitney een positieve impact hebben op het leven van velen, terwijl ze in balans blijft met haar eigen leven, samen met haar man, zoon en twee honden, Luna en Charlie.

Whitney’s ongefilterde benadering van therapie en haar inzet om geestelijke gezondheid toegankelijk te maken, hebben haar een trouwe online volgersbasis opgeleverd. Ze staat bekend om haar nadruk op eerlijkheid en het omarmen van menselijke kwetsbaarheid. Met haar passie voor het bevorderen van een open gesprek over psychische gezondheid heeft ze een inspirerende bron van steun en begeleiding voor velen in de digitale gemeenschap gecreëerd.


Meelezen?

Heb je nog niet eerder meegedaan? Meld je dan hier aan.

Je krijgt dan het wachtwoord naar voor de memberpage met de Zoomlinks en het werkboek toegestuurd.

Bestel dit boek.
– Toxic Positivity (Eng)
– Giftige Positiviteit (NL)