• Samen lezen is samen groeien!
  • Booktalks: Maandag om 20:30u via Zoom
Events
Eckhart Tolle komt naar Rotterdam!

Eckhart Tolle komt naar Rotterdam!

In het najaar komt Eckhart Tolle naar Nederland. Zijn wijsheid en aanwezigheid beleven is een heel bijzondere ervaring. Wij zijn er ook bij. Kom jij mee?

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat Eckhart Tolle door Europa tourde met zijn Jetzt oder Nie-tour. Toen deed hij Nederland niet aan, maar komend najaar wel! In dit artikel vind je alle informatie over zijn komst naar Ahoy Rotterdam, op donderdag 12 oktober 2023.

De diepe wijsheid van Eckhart Tolle heeft velen ingewijd in de innerlijker rust van het dagelijks leven. Tijdens ‘An evenening with Eckhart Tolle’ krijgen we ook in Nederland de kans eigen spiritualiteit te vinden en samen met hem het eigen bewustzijn te transformeren. De laatste keer dat Eckhart Tolle in Nederland was, was in 2013.

Eckhart Tolle live in Europa, 2019

Zijn aanwezigheid en zijn manier van spreken zorgen voor een heel bijzondere ervaring, zoals Myrna Nijhuis schreef, nadat ze Tolle gezien had in 2019: ‘Eckhart Tolle mag dan 71 jaar zijn, maar zijn uitstraling is van een veel jonger iemand. Hij is echt het levende voorbeeld van “practice what you preach”. De boodschap die hij brengt in zulke heldere bewoordingen en in combinatie met zijn bescheidenheid, eenvoud en gevoel voor humor maken hem een prachtig mens.’


De Kracht van het nu – Groeiboek van september 2023

Eckhart Tolle’s De kracht van het nu is al jaren een bestseller. Generatie op generatie ondervindt de bevrijdende boodschap om veel meer in het Nu te leven. Een leven in het hier en nu, in het huidige moment, is volgens hem de voorwaarde voor een complete verandering van ons bewustzijn.

Dit boek zal tevens het groeiboek van september 2023. Hierdoor zullen wij nog beter voorbereid naar het event met Eckhart Tolle gaan.