• Samen lezen is samen groeien!
  • Booktalks: Maandag om 20:30u via Zoom
Groeiboek van de maand
Groeiboek maart 2023 – Can’t Hurt Me

Groeiboek maart 2023 – Can’t Hurt Me

Het groeiboek van maart 2023 is: Can’t Hurt Me
Geschreven door: David Goggins

“Can’t Hurt Me” van David Goggins is een indrukwekkend verhaal over hoe hij zijn mentale en fysieke grenzen verlegde om een succesvolle Navy SEAL, ultramarathonloper en motivatiespreker te worden.

Bestel dit boek:
Can’t Hurt Me (Eng)
Can’t Hurt Me (Nederlandse editie)


Can’t Hurt Me

David Goggins

Master Your Mind and Defy the Odds

Can’t Hurt Me” van David Goggins is een indrukwekkend en inspirerend verhaal over de onwaarschijnlijke reis van een man die zichzelf vanaf nul opbouwde tot een van de meest toonaangevende ultralopers en mentale krachten in de wereld.

Goggins begon zijn leven als een kwetsbare jongen met een moeilijke jeugd en een zwakke gezondheid. Maar door zijn onverschrokkenheid en vastberadenheid om te groeien en te excelleren, wist hij zichzelf te transformeren tot een topatleet en militair. In dit boek deelt hij zijn persoonlijke verhaal en geeft hij inzicht in de mentale en fysieke technieken die hij gebruikte om zijn grenzen te verleggen en zijn doelen te bereiken.

Het boek is een inspiratie voor iedereen die zichzelf wil verbeteren en zijn of haar eigen potentieel wil ontdekken.


Booktalk

Maandag 20 maart 2023,
20:30uur
via Zoom


Meelezen?

Heb je nog niet eerder meegedaan? Meld je dan hier aan.

Je krijgt dan de Zoomlink en het werkboek toegestuurd.


Bestel dit boek:
Can’t Hurt Me (Eng)
Can’t Hurt Me (Nederlandse editie)


Meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *