• Samen lezen is samen groeien!
  • Booktalks: Maandag om 20:30u via Zoom
Werkboek
Werkboek Essentialism staat online

Werkboek Essentialism staat online

Ben jij klaar om de principes van Essentialism toe te passen in jouw dagelijkse leven? Dan is het werkboek van de Groeiboekenclub dé perfecte aanvulling op het boek van Greg McKeown!

Dit werkboek biedt niet alleen praktische opdrachten en reflectievragen om de lessen uit Essentialism toe te passen, maar ook ruimte om jouw persoonlijke groei en inzichten te delen met de community van de Groeiboekenclub. En het beste van alles? Het werkboek is gratis te downloaden voor alle leden van de club!

Bovendien is het werkboek de ideale voorbereiding op de komende booktalks van maandag 22 en 29 mei 2023, waarin we dieper ingaan op de principes van Essentialism en de toepassing ervan in ons dagelijks leven.

Mis deze kans niet om samen te leren en te groeien! 🌱

Ben jij al aangemeld bij de Groeiboekenclub?