• Samen lezen is samen groeien!
  • Booktalks: Maandag om 20:30u via Zoom
Groeiboek van de maand
Groeiboek oktober 2023: Mindset – Carol Dweck

Groeiboek oktober 2023: Mindset – Carol Dweck

Het groeiboek van oktober 2023 is: Mindset van Dr Carol S. Dweck.

Ontdek de revolutionaire kracht van de groei-mindset en transformeer je leven met ‘Mindset’.

Mindset van Dr Carol S. Dweck.

Ontdek de transformerende inzichten in ‘Mindset’ van Carol Dweck. Dit baanbrekende boek voert je mee op een ontdekkingsreis naar de kracht van je denkpatronen en overtuigingen. Het leert je hoe je een groeigerichte mindset kunt cultiveren, waarbij je leert om te gedijen op uitdagingen en tegenslagen, en uiteindelijk je potentieel volledig kunt benutten.

Het boek laat je zien hoe je de beperkingen van een vaststaande mindset kunt overstijgen en hoe je kunt evolueren naar een mindset die openstaat voor groei en ontwikkeling, zodat je het beste uit jezelf kunt halen in het hier en nu.

Bestel dit boek:Agenda, Booktalks & werkboek:

Booktalk
De online booktalk zijn op op maandag 30 oktober 2023 om 20:30u.
#SaveTheDate

Online Workshop
Stimuleer je groeimindset
Donderdag 16 november 2023, 14:00 – 15:30 uur

Memberpage:
De Zoomlinks vind je op de memberpage. Na aanmelding krijg je het wachtwoord van deze bonuspagina met o.a. het werkboek.


Over het boek

“Mindset” – Carol Dweck

Mindset” van Carol Dweck is een baanbrekend boek dat onze kijk op leren en persoonlijke ontwikkeling transformeert. Dit boek is een verlichtende gids voor iedereen die streeft naar zelfverbetering en succes in een wereld waarin onze overtuigingen over ons potentieel vaak onze prestaties beïnvloeden.

Dweck neemt de lezer mee op een ontdekkingsreis naar de kracht van mindset, waarbij ze benadrukt dat onze overtuigingen over onze capaciteiten van invloed zijn op onze prestaties en groei. Ze betoogt dat er twee basismindsets zijn: de vaste mindset, waarbij mensen geloven dat hun intelligentie en talenten vastliggen, en de groeimindset, waarbij mensen geloven dat ze zich kunnen ontwikkelen door inzet en leren.

Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde inzichten en praktische voorbeelden laat Dweck zien hoe een groeimindset kan leiden tot een levenslange drang naar leren, veerkracht in het aangezicht van uitdagingen en uiteindelijk succes op verschillende gebieden van het leven.

Door het aanreiken van concrete strategieën en het illustreren van de kracht van een positieve mindset, inspireert Dweck miljoenen lezers wereldwijd om te evolueren van een beperkende overtuiging naar een op groei gerichte overtuiging. Haar boek moedigt aan tot het omarmen van uitdagingen, het omarmen van fouten als leermomenten en het nastreven van continue zelfverbetering.

“Mindset” biedt een tijdloze boodschap van hoop en verandering, en het helpt ons om voorbij de beperkingen van onze eigen gedachten te kijken. Het is een essentieel kompas op onze reis naar persoonlijke groei en succes, en het herinnert ons eraan dat onze mogelijkheden eindeloos zijn wanneer we onze mindset transformeren.

Dit boek is een blijvende bron van inspiratie en empowerment voor generaties die ernaar streven om het beste uit zichzelf te halen.


Agenda:

📅 Maandag 30 oktober 2023
🗣 Booktalk
🕐 20:30 – 22:00 uur
📍 Online
📅 Donderdag 16 november 2023
💻 Online Workshop: Stimuleer je groeimindset
🕐 14:00 – 15:30 uur
📍 OnlineBestel dit boek.


Over de auteur

Carol Dweck

Pionier van de Groeimindset

Maak kennis met Carol Dweck, een vooraanstaande psycholoog en onderwijsdeskundige wiens werk levens heeft getransformeerd. Met haar diepgaande inzichten en wetenschappelijke wijsheid heeft ze een blijvende impact op talloze individuen wereldwijd gehad.

Carol Dweck, auteur van “Mindset: de weg naar een succesvol leven,” is een Amerikaanse pionier met een uniek vermogen om complexe psychologische concepten toegankelijk te maken. Haar boeken zijn uitgegroeid tot moderne klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Dweck leert ons de kracht van de groei-mindset, om open te staan voor verandering, te leren van fouten en te groeien als individu. Ze leert ons hoe we beperkende overtuigingen kunnen overwinnen en ons potentieel volledig kunnen benutten.

Dweck’s boodschap heeft een wereldwijde beweging van persoonlijke groei en ontwikkeling geïnspireerd. Mensen vinden zelfvertrouwen, veerkracht en succes door haar eenvoudige en krachtige inzichten.

Laat Carol Dweck je begeleiden op een reis naar persoonlijke groei. Ontdek de kracht van een groei-mindset en word de beste versie van jezelf. Overwin obstakels en omarm uitdagingen met vertrouwen. Carol Dweck wijst je de weg.


Meelezen?

Heb je nog niet eerder meegedaan? Meld je dan hier aan.

Je krijgt dan het wachtwoord naar voor de memberpage met de Zoomlinks en het werkboek toegestuurd.