• Samen lezen is samen groeien!
  • Booktalks: Maandag om 20:30u via Zoom
Groeiboek van de maand
Groeiboek november 2023: ‘The book you wish your parents had read’ – Philippa Perry

Groeiboek november 2023: ‘The book you wish your parents had read’ – Philippa Perry

Het groeiboek van november 2023 is: The book you wish your parents had read And Your Children will be Glad That You Did)” van Philippa Perry

The book you wish your parents had read van Philippa Perry

“The Book You Wish Your Parents Had Read” van Philippa Perry is een waardevolle gids voor ouders en niet-ouders, vol inzichten in opvoeding, communicatie en menselijke relaties, met nadruk op empathie en begrip. Het biedt universele lessen over effectieve communicatie en emotionele intelligentie, en is een investering in de kwaliteit van relaties en meer geluk in het leven. Een must-read voor iedereen.

Bestel dit boek:


Agenda, Booktalks & werkboek:


Booktalk
Maandag 27 november 2023, 20:30uur

Memberpage:
De Zoomlinks vind je op de memberpage. Na aanmelding krijg je het wachtwoord van deze bonuspagina met o.a. het werkboek.


Over het boek

“The Book You Wish Your Parents Had Read” – Philippa Perry

“The Book You Wish Your Parents Had Read” van Philippa Perry is een hartverwarmend en verlichtend boek dat ouders en toekomstige ouders niet mogen missen. In dit meesterwerk van opvoedingsadvies en psychologie biedt Perry een frisse kijk op het ouderschap en geeft ze ons allemaal de tools die we nodig hebben om gezondere, gelukkigere en harmonieuzere gezinnen te creëren.

Dit boek is een liefdevolle gids voor ouders die verlangen naar een diepere verbinding met hun kinderen, gebaseerd op begrip, empathie en respect. Philippa Perry deelt haar uitgebreide kennis als psychotherapeut en haar eigen ervaringen als ouder, en ze doet dit met een ongekende warmte en humor.

Of je nu worstelt met discipline, communicatie, of simpelweg wilt begrijpen hoe je kinderen beter kunt ondersteunen in hun ontwikkeling, dit boek heeft het antwoord. Het biedt inzichten in de complexe wereld van ouder-kind relaties en inspireert ouders om de oude patronen te doorbreken en bewuste keuzes te maken die de groei en het welzijn van hun kinderen bevorderen.

“The Book You Wish Your Parents Had Read” is een boek dat niet alleen ouders zal helpen, maar ook de generaties die na hen komen. Het belooft een verandering in de manier waarop we naar opvoeding kijken en legt de basis voor gezonde, gelukkige gezinnen waar zowel ouders als kinderen blij mee zullen zijn. Philippa Perry’s boek zal je begeleiden op de reis naar meer begrip, liefde en vreugde in het ouderschap, en het zal je kinderen dankbaar zijn dat je het hebt gelezen.


Bestel dit boek.


Over de auteur

Philippa Perry

Philippa Perry, geboren op 2 november 1957 in Londen, is een vooraanstaande Britse psychotherapeute, auteur en televisiepersoonlijkheid. Ze combineert haar artistieke achtergrond in beeldhouwkunst met psychotherapie.

Na haar opleiding aan de Tavistock Clinic in Londen, heeft Perry een gevarieerde carrière opgebouwd in de psychotherapie.

Ze is auteur van diverse boeken, waaronder het geprezen “The Book You Wish Your Parents Had Read,” dat wereldwijd ouders heeft geholpen bij het ontwikkelen van betere opvoedingsvaardigheden.

Perry deelt haar expertise via verschillende media, zoals radio- en televisieprogramma’s, waarin ze complexe psychologische concepten begrijpelijk maakt voor een breed publiek.

Haar benadering van psychotherapie en opvoeding benadrukt empathie, begrip en open communicatie als essentiële elementen voor gezonde relaties.

Philippa Perry heeft velen geholpen diepgaande veranderingen in hun leven te bewerkstelligen door middel van inzicht en compassie.

Ze is een toegewijde pleitbezorger van geestelijke gezondheid en zet zich in voor een opener en begripvollere maatschappij.

Met haar warme persoonlijkheid en diepgaande inzichten heeft Philippa Perry een blijvende invloed gehad op het vakgebied van psychotherapie en menselijke relaties, en blijft ze anderen inspireren en transformeren.


Meelezen?

Heb je nog niet eerder meegedaan? Meld je dan hier aan.

Je krijgt dan het wachtwoord naar voor de memberpage met de Zoomlinks en het werkboek toegestuurd.