• Samen lezen is samen groeien!
  • Booktalks: Maandag om 20:30u via Zoom
Groeiboek van de maand
Groeiboek december 2023: ‘The Culture Map’ Erin Meyer

Groeiboek december 2023: ‘The Culture Map’ Erin Meyer

Het groeiboek van december 2023 is: The Culture Map” van Erin Meyer

The Culture Map van Erin Meyer

“The Culture Map” is dé gids voor het begrijpen en overwinnen van culturele barrières. Erin Meyer deelt praktische inzichten voor effectieve communicatie en samenwerking in een mondiale wereld. Een onmisbaar boek voor succes in interculturele contexten.

Bestel dit boek:


Agenda, Booktalks & werkboek:


Booktalk
Maandag 18 december 2023, 20:30uur

Memberpage:
De Zoomlinks vind je op de memberpage. Na aanmelding krijg je het wachtwoord van deze bonuspagina met o.a. het werkboek.


Over het boek

“The Book You Wish Your Parents Had Read” – Philippa Perry

“The Book You Wish Your Parents Had Read” van Philippa Perry is een hartverwarmend en verlichtend boek dat ouders en toekomstige ouders niet mogen missen. In dit meesterwerk van opvoedingsadvies en psychologie biedt Perry een frisse kijk op het ouderschap en geeft ze ons allemaal de tools die we nodig hebben om gezondere, gelukkigere en harmonieuzere gezinnen te creëren.

Dit boek is een liefdevolle gids voor ouders die verlangen naar een diepere verbinding met hun kinderen, gebaseerd op begrip, empathie en respect. Philippa Perry deelt haar uitgebreide kennis als psychotherapeut en haar eigen ervaringen als ouder, en ze doet dit met een ongekende warmte en humor.

Of je nu worstelt met discipline, communicatie, of simpelweg wilt begrijpen hoe je kinderen beter kunt ondersteunen in hun ontwikkeling, dit boek heeft het antwoord. Het biedt inzichten in de complexe wereld van ouder-kind relaties en inspireert ouders om de oude patronen te doorbreken en bewuste keuzes te maken die de groei en het welzijn van hun kinderen bevorderen.

“The Book You Wish Your Parents Had Read” is een boek dat niet alleen ouders zal helpen, maar ook de generaties die na hen komen. Het belooft een verandering in de manier waarop we naar opvoeding kijken en legt de basis voor gezonde, gelukkige gezinnen waar zowel ouders als kinderen blij mee zullen zijn. Philippa Perry’s boek zal je begeleiden op de reis naar meer begrip, liefde en vreugde in het ouderschap, en het zal je kinderen dankbaar zijn dat je het hebt gelezen.


Bestel dit boek


Over de auteur

Erin Meyer

Erin Meyer is een professor aan INSEAD, een toonaangevende internationale businessschool, en een expert op het gebied van interculturele communicatie en leiderschap. Met een achtergrond van leven en werken in Afrika, Europa en de Verenigde Staten, heeft ze uitgebreid onderzoek gedaan naar communicatiepatronen en bedrijfssystemen over de hele wereld.

Haar Culture Map-framework, dat ze ontwikkelde, stelt leidinggevenden in staat hun leiderschapsvoorkeuren te begrijpen en te vergelijken met verschillende culturele managementstijlen. Als auteur van het veelgelezen boek “The Culture Map” en co-auteur van “No Rules Rules” met Netflix CEO Reed Hastings, deelt ze cutting-edge strategieën om effectief te navigeren in een wereld van culturele diversiteit.

Erin, die regelmatig publiceert in de Harvard Business Review en andere gerenommeerde publicaties, heeft duizenden executives over de hele wereld onderwezen en adviseert bedrijven over het ontwikkelen van flexibele en innovatieve organisatieculturen. Haar impactvolle werk is erkend door Thinkers50 en HR Magazine. Als Amerikaanse in Parijs combineert Erin haar academische expertise met een passie voor het inspireren van leiders wereldwijd.


Meelezen?

Heb je nog niet eerder meegedaan? Meld je dan hier aan.

Je krijgt dan het wachtwoord naar voor de memberpage met de Zoomlinks en het werkboek toegestuurd.Booktalk voorbereiden