• Samen lezen is samen groeien!
  • Booktalks: Maandag om 20:30u via Zoom
Groeiboek van de maand
Groeiboek januari 2024: ‘The Miracle Morning’ Hal Elrod

Groeiboek januari 2024: ‘The Miracle Morning’ Hal Elrod

Het eerste groeiboek 2024 is: The Miracle Morning” van Hal Elrod.

Lees jij ook mee?

The Miracle Morning van Hal Elrod

Ontdek de levensveranderende kracht van “The Miracle Morning” door Hal Elrod!

Transformeer je ochtendroutine met eenvoudige gewoonten die miljoenen lezers wereldwijd hebben geïnspireerd. Verhoog je energie, verminder stress en ontgrendel je volledige potentieel. Het is niet zomaar een boek; het is jouw sleutel tot een positieve transformatie. Start jouw wonderbaarlijke reis vandaag!

Bestel dit boek:


Agenda, Booktalks & werkboek:


Online Booktalk
Maandag 29 januari 2024, 20:30uur

Memberpage:
De Zoomlinks vind je op de memberpage. Na aanmelding krijg je het wachtwoord van deze bonuspagina met o.a. het werkboek.


Over het boek

“The Miracle Morning” – Hal Elrod

Ontdek de kracht van transformatie met “The Miracle Morning” van de visionaire auteur Hal Elrod! Dit boek biedt geen gewone zelfhulp, maar een revolutionaire benadering van het optimaliseren van jouw leven door middel van een eenvoudige, doch krachtige ochtendroutine.

Waarom zou je “The Miracle Morning” met ons moeten lezen? Omdat het niet alleen een boek is; het is een levensveranderende ervaring die je in staat stelt om elke dag met energie en positiviteit te beginnen. Hal Elrod deelt zijn inspirerende verhaal van veerkracht na een levensveranderend ongeluk en onthult de zes levensveranderende gewoonten die je ochtend zullen transformeren: Silence, Affirmations, Visualization, Exercise, Reading, en Scribing (schrijven).

Dit boek zal je niet alleen leren hoe je de kwaliteit van je ochtenden kunt verbeteren, maar ook hoe deze simpele gewoonten een domino-effect hebben op je hele dag en uiteindelijk je hele leven. Of je nu worstelt met tijdgebrek, stress of gewoon op zoek bent naar een positieve verandering, “The Miracle Morning” biedt de sleutel tot het ontgrendelen van jouw volledige potentieel.


Bestel dit boek


Over de auteur

Hal Elrod

Hal Elrod is een inspirerende auteur en spreker, het best bekend voor zijn baanbrekende werk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfverbetering. Hij werd geboren op 30 mei 1979 en kreeg bekendheid met zijn boek “The Miracle Morning,” waarin hij een revolutionaire benadering van ochtendroutine en persoonlijke groei presenteert.

Hal Elrod heeft een opmerkelijke levensgeschiedenis. In 1999 overleefde hij een ernstig auto-ongeluk waarbij hij in coma raakte en ernstige verwondingen opliep. Deze levensveranderende ervaring vormde de basis voor zijn filosofie van veerkracht en optimisme, die later een centraal thema zou worden in zijn schrijven en lezingen.

“The Miracle Morning,” gepubliceerd in 2012, heeft wereldwijd miljoenen lezers geïnspireerd om hun ochtendroutine te transformeren en een positieve impact op hun leven te hebben. In het boek introduceert Elrod de SAVERS-methode, een acroniem voor Silence, Affirmations, Visualization, Exercise, Reading, en Scribing (schrijven). Deze methodiek stelt lezers in staat om hun dag met een krachtige en positieve start te beginnen.

Hal Elrod heeft sindsdien verschillende boeken geschreven en heeft talloze lezingen en seminars gegeven over persoonlijke ontwikkeling, veerkracht en het maximaliseren van het menselijk potentieel. Zijn unieke benadering van ochtendroutines en zelfverbetering heeft een blijvende invloed gehad op mensen over de hele wereld, die zijn principes toepassen om positieve veranderingen in hun leven te bewerkstelligen.


Meelezen?

Heb je nog niet eerder meegedaan? Meld je dan hier aan.

Je krijgt dan het wachtwoord naar voor de memberpage met de Zoomlinks en het werkboek toegestuurd.Bestel dit boek: