• Samen lezen is samen groeien!
 • Booktalks: Maandag om 20:30u via Zoom
Webinars & Trainingen
Webinar | “Optimisme kun je leren” met Hamid Acharrab

Webinar | “Optimisme kun je leren” met Hamid Acharrab

Ontdek de kracht van optimisme en leer het leven positief tegemoet te treden

Donderdag 29 juni 2023, 14:00u – 15;00u

Wil jij ook meer optimisme in je leven? Ben je op zoek naar manieren om positiever te denken en meer vertrouwen te hebben in jezelf en de wereld om je heen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! De Groeiboekenclub organiseert in samenwerking met LoopbaanLounge het webinar “Optimisme kun je leren” met lifecoach en businesscoach Hamid Acharrab.

Aanmelden:

  Indien je geen automatische bevestiging krijgt, stuur dan een e-mail naar michel@groeiboeken.club o.v.v. aanmelding webinar

  Tijdens deze online sessie word je meegenomen op een inspirerende reis waarin je leert hoe je de kracht van optimisme kunt benutten. Het webinar biedt praktische tips en inzichten waarmee je positieve veranderingen kunt creëren in je leven. Het gaat niet alleen om het hebben van een positieve mindset, maar ook om het daadwerkelijk inzetten van optimisme om je doelen te behalen en uitdagingen aan te gaan.

  Over Hamid

  Hamid Acharrab, een gerenommeerde lifecoach en businesscoach, zal zijn expertise delen en je begeleiden bij het ontwikkelen van een optimistische levenshouding. Je leert hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve gedachten, hoe je meer zelfvertrouwen kunt opbouwen en hoe je met optimisme de toekomst tegemoet kunt treden.

  Dit webinar is ideaal voor iedereen die graag wil groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Of je nu worstelt met negatieve gedachten, je zelfvertrouwen wilt versterken of gewoonweg meer optimisme wilt ervaren, dit is jouw kans om de kracht van positief denken te ontdekken.

  Meld je nu aan voor het webinar “Optimisme kun je leren” en geef jouw leven een boost van energie en hoop. Na afloop van de sessie zul je vol nieuwe inzichten en handvatten zitten om het leven met een positieve blik tegemoet te gaan. Mis deze kans niet en investeer in jezelf en je toekomst!

  Klaar om optimistisch te worden? Schrijf je nu in en ontdek hoe ook jij kunt leren om optimistischer in het leven te staan!

  Aanmelden:

   Indien je geen automatische bevestiging krijgt, stuur dan een e-mail naar michel@groeiboeken.club o.v.v. aanmelding webinar