• Samen lezen is samen groeien!
  • Booktalks: Maandag om 20:30u via Zoom
Podcast
Podcast | The One Thing

Podcast | The One Thing

Welk ene ding kan jij nu doen waardoor al het andere eenvoudiger of zelfs overbodig wordt?

Het groeiboek van de maand juni, “The One Thing”, is geschreven door Gary Keller en Jay Papasan. Het is een time management en productiviteitboek dat zich richt op het idee van het vinden van de ene belangrijkste taak die we moeten doen om onze doelen te bereiken.

Het boek benadrukt het belang van focus en discipline om te slagen in onze carrière en persoonlijke leven en geeft praktische adviezen over hoe we onze tijd en energie kunnen beheren om de beste resultaten te behalen.

Meelezen, meepraten en meegroeien? Meld je aan.

Samen lezen is samen groeien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *