• Samen lezen is samen groeien!
 • Booktalks: Maandag om 20:30u via Zoom
Events
Ontsnap aan de Rat Race: Beleef de CashFlow-GameNight!

Ontsnap aan de Rat Race: Beleef de CashFlow-GameNight!

Ontdek een wereld van financiële groei en plezier tijdens onze onvergetelijke GroeiboekenBorrel & CashFlow-GameNight op vrijdag 7 juli 2023 in het bruisende hart van Rotterdam.

Aanmelden:

  Maak je klaar voor een avond vol spannende mogelijkheden en waardevolle lessen. Tijdens onze derde GroeiboekenBorrel staat alles in het teken van het spel #CashFlow, ontworpen door niemand minder dan Robert Kiyosaki, de auteur van het baanbrekende boek “Rich Dad Poor Dad”, dat tevens het groeiboek van de maand november 2021 was.

  CashFlow is meer dan zomaar een spel. Het is een krachtig leermiddel dat je financiële inzichten biedt en je helpt om belangrijke lessen te leren. Het spel kent twee fasen. In de eerste fase, de ‘Rat Race’, ervaar je de financiële situatie waarin maar liefst 95% van de mensen in Nederland zich bevindt. Hierbij zijn inkomsten en uitgaven in balans en zijn er weinig tot geen financiële mogelijkheden.

  Maar we gaan verder! Door de ‘Rat Race’ te ontvluchten, betreed je de tweede fase, de ‘Fast Track’, waarin de kansen om te groeien aanzienlijk toenemen. Het doel van het spel is niet alleen om binnen het spel uit de ‘Rat Race’ te ontsnappen, maar ook om waardevolle lessen mee te nemen naar je eigen leven buiten het spel.

  Dit is jouw kans om samen met ons dit avontuur aan te gaan! Meld je nu aan via www.groeiboeken.club en verzeker jezelf van een plek op deze unieke GroeiboekenBorrel & CashFlow-GameNight. Laat deze geweldige mogelijkheid niet aan je voorbijgaan!

  Aanmelden:

   #SaveTheDate voor de GroeiboekenBorrel & CashFlow-GameNight op vrijdag 7 juli 2023. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in hartje Rotterdam, waar de wereld van financiële groei en plezier op je wacht!

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *